PÅ KAMPAGNE

Tilbudspris: 140,-
Tilbudspris: 155,-
Tilbudspris: 1200,-

Din hverdag – vores forpligtelse

OneMed er Nordens største leverandør af læge- og sygeplejeartikler. I Danmark har vi serviceret kommuner og hospitaler gennem de sidste 30 år – først under navnet Danpleje og nu som en del af OneMed

Køb dine lægeartikler hos OneMed og få adgang til en række fordele

Prisgaranti: Finder du en vare til lavere kampagnepris markedsført andre steder, skal du blot henvende dig og vi matcher prisen.

Leveringsgaranti: Levering af daglige forbrugsvarer i fast sortiment eller alternativ vare indenfor 48 timer – ellers får du varen uden beregning.

Servicegaranti: Vi besøger dig indenfor 3 hverdage, hvis du har brug for os.

Kompetencegaranti: Vi besvarer dine spørgsmål i vores kundeserviceafdeling – ved første henvendelse, eller inden for max. 24 timer.

Garanti for kvalitetstid: Vi tager telefonen inden for 30 sekunder, når du ringer til vores kundeservice på tlf. 87 425 678 – ellers ringer vi dig op, når det passer dig.

30 dages returret på alle køb: I original og ubrudt emballage (gælder ikke kølevarer).

Næste sektion

NYHEDER

04.05.2017

Mød Claudia Bundgaard

Fra 1. maj er sygeplejerske Claudia Bundgaard tiltrådt som salgskonsulent i General Care afdelingen hos OneMed. Claudias primære opgave er, at servicere og vejlede konsultationssygeplejersker og praktiserende læger omkring indkøb og brug af forbrugsartikler og inventar til klinikkerne.
Claudia er uddannet sygeplejerske, og har tidligere arbejdet på sygehuse i både Jylland og på Sjælland. Senest har hun dog været beskæftiget med salg til praktiserende læger indenfor medicobranchen. Hun har derfor et både fagligt og personligt indblik i såvel produkterne som de daglige udfordringerne man står overfor i praksis.
Claudias distrikt vil blive Østjylland, den østlige del af Syddanmark samt Fyn. Claudia kan kontaktes på tlf. 26 890 890, claudia.bundgaard@onemed.com
Se konsulent i dit område >>

03.04.2017

Ny leasingmulighed

Nu kan du lease dit udstyr og dermed undgå, at klinikken binder egen likviditet. Du bruger likviditeten på klinikkens kerneområder istedet!

De helt store fordele ved leasing er:
- Ingen likviditetsdræn i form af en udbetaling
- Ingen ekstraordinær engangsydelse i forbindelse med investeringen
- Store besparelser op omkostninger
- Ingen krav om yderligere sikkerhedsstillelse
- Attraktive leasingpriser
- Scrapværdi/forkøbsret er kendt på forhånd

Omkostninger fordeles over det antal år, hvor udstyret er teknologisk forsvarligt og dermed økonomisk rentabelt at benytte.
Der skal først påbegyndes tilbagebetaling, når dit nye udstyr er begyndt at generere indtægter.
Ønsker du at høre mere om hvordan OneMed kan hjælpe med medico leasing, så kontakt os på tlf. 87 42 56 78 eller praksis@onemed.com

12.10.2016

Vurdering af praksis

Overvejer du at sælge din lægepraksis?

Så skal dit inventar og instrumentarium højst sandsynligt vurderes. Ved salg af almen lægepraksis, skal der for inventar og instrumentarium der samlet overstiger en pris på kr. 80.000,-, foreligge en vurdering.
For praktiserende speciallæger gælder reglen om en vurdering, hvis inventar og instrumentarium overstiger en pris på kr. 150.000,-.
OneMed tilbyder at foretage opgørelse og prisvurdering af løsøre i din praksis. Vi afregner pr. time – eller aftaler en fast pris for opgaven. Prisen er inkl. alle omkostninger.
Ønsker du at høre mere om hvordan OneMed kan hjælpe med vurdering af din praksis, så kontakt os på tlf. 87 42 56 78 eller praksis@onemed.com

02.06.2016

Trådløst termometer med automatisk dokumentation

OneMed forhandler Euprys trådløse termometer, som gør dig i stand til hurtigt at blive klar til akkreditering.

Læs mere om OneMeds "full service" og slip for at bekymre dig om besværligt udstyr og tidskrævende dokumentation. Systemet holder øje med temperaturen for dig og gemmer målingerne hver 10. sekund.

Læs mere her og bliv klar til akkreditering

26.02.2016

LED otoskoper og USB håndtag fra HEINE

Heine’s nye BETA4 serie omfatter en serie af håndtag, der lades via USB. Håndtagene er med Li-ion-teknologi og dermed ingen "memory effekt". Du kan oplade dine håndtag - hvornår du vil - uden at bekymre dig om, at aflade batteriet først. Hurtig opladning på ca. 4 timer og mere end en fordobling af kapaciteten i forhold til tidligere håndtag, hvilket sikrer en høj grad af brugervenlighed.

Den nye standard i LED belysning skaber den optimale lysintensitet, homogenitet og farvegengivelse for den mest præcise diagnose. Rød er rød, blå er blå.

Se alle produktnyhederne fra Heine

19.01.2016

OneMed matcher alle priser

OneMed matcher nu alle priser på lægevarer!

Det betyder for dig, at du kan købe de produkter du er vant til at bruge, til de priser du kender. Desuden lover vi dig, at finder du en vare til en lavere kampagnepris markedsført andre steder, skal du blot henvende dig og vi matcher prisen. 

Men prisen på varen er jo ikke alt. Derfor topper vi som altid din leverance op med branchens bedste service, så du både får leveringssikkerhed, kompetent sparring og hurtig betjening fra vores konsulenter og kundeservice sammen med varerne.

19.01.2016

Pressemeddelelse: OneMed går utraditionelle veje

For lidt effektiv tid til at behandle patienterne - og for megen spildtid med at bestille varer og tale i telefon med leverandører. Det er hverdagen for mange praktiserende læger og klinikker, som skal præstere stadig mere administration og flere konsultationer.

Læs pressemeddelelsen

23.10.2015

Mød os på lægedage

Vi har samlet et stærkt team til Lægedage 2015, som løber af stablen fra 9. til 13. november i Bella Center, København. 

Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig. Du finder med garanti en række skarpe messetilbud på stand A-003. Kom forbi og lær os at kende. 

Fra den 1. november kan du købe dine lægeartikler hos OneMed, og vi glæder os til at kunne levere den bedste service.

Mød OneMed

Henriette Overgaard
Betina Dal
Henrik Christensen
Claudia Bundgaard
Lene Jørgensen
Malene Rumann
Næste sektion

Kontakt

Næste sektion

Om OneMed

OneMed er Nordens største leverandør af forbrugsartikler til sundhedssektoren – herunder sygeplejeartikler. I Danmark har vi drevet forretning i mere 30 år, hvor vi har serviceret bl.a. kommuner og regioner med udgangspunkt i et stærkt servicebegreb.

Vi betragter os som en distributør med kvalitet på hylderne, mennesker i øjenhøjde og faglighed i fokus. Vi ved, at et dynamisk samarbejde med vores kunder fører til de bedste løsninger, og derfor tilbyder vi fleksible produktvalg, kvalificeret rådgivning og effektiv håndtering. Vi kalder det helhedsvalg, hvor ’hverdagens faglighed’ sikrer kundens tryghed, sikkerhed og økonomi.

Som en del af OneMed Group har vi en unik, global viden og adgang til brede produktsortimenter fra flere producenter. Det sikrer, at du kan få de produkter, du skal bruge, når du skal bruge dem – og til den rigtige pris.

Vi er sikre på, at du får en god oplevelse – ja faktisk så garanterer vi det!