Levering af beskyttelsesudstyr i forbindelse med Coronavirus

Coronavirus
OneMed oplever for tiden en meget stor efterspørgsel efter beskyttelsesudstyr som visir, åndedrætsværn, ansigtsmasker, isolationskitler og undersøgelseshandsker. Dette grundet Corona-virus, som har skabt en meget stor global efterspørgsel på disse produkter.
 
OneMed har en produktion af disse produkter i eget brand, og distribuerer ligeledes produkter fra globale producenter. Artiklerne produceres hovedsageligt i Kina, som også er centrum for udbruddet af virussen, og som nu regulerer produktionen af produkterne til fordel for hjemmemarkedet. Som en konsekvens af dette vil OneMed ikke i alle tilfælde være i stand til at forudsige, hvordan den fremtidige produktion og leveringsevne til OneMed påvirkes.
 
OneMed har i den ekstraordinære situation besluttet at prioritere nuværende kontraktkunder højest, og således reducere risikoen for restordrer relateret til vore kontraktlige forpligtelser. Der er meget stor fokus herpå i vores ordrehåndtering, hvor vi meget nøje overvåger den aktuelle situation og løbende holder tæt kontakt med vores producenter og leverandør.
Fordelingen af aktuelle artikler, til kontraktkunder, er funderet på tidligere forventede mængder (stykker / måned), inklusiv vores sikkerhedslager. Det kan være svært for os at besvare detaljerede spørgsmål om lagerniveauer eller leveringstider for artiklerne på baggrund af den ustabile situation. Hvis en restordresituation skulle opstå, vil vi naturligvis orientere vores kontrakt-kunder herom og samtidig forsøge at finde alternative produkter. Der kan dog desværre være tilfælde, hvor der ikke findes et erstatningsprodukt at tilbyde, selv om vi naturligvis gør alt for at forhindre dette.
 
For spørgsmål eller andre overvejelser er du velkommen til at kontakte:
General Care
Salgschef, Henriette Overgaard
Tlf: 87 425 620 / Mobil: 40 469 469
Mail: Henriette.Overgaard@OneMed.com

Flere nyheder

exclamation

Du bruger en gammel browser. For at kunne bruge alle funktioner på vores hjemmeside anbefaler vi at opgradere. Vi understøtter Internet Explorer version 9 og nyere, Mozilla Firefox version 12 opad, samt Google Chrome og Apple Safari.