Velkommen til 2020 hos OneMed!

Så er 2019 veloverstået og et nyt årti er startet.
Hos OneMed er vi først og fremmest kommet vel over Lægedage i november, som igen i 2019 var en stor succes. Mange klinikker har besluttet sig for at blive faste kunder hos OneMed i 2020. Vi er taknemmelige over den tillid vores nye kunder har valgt at vise os.

Fra 1. november startede OneMed med at levere produkter til samtlige praktiserende læger, statsautoriserede fodterapeuter, dermatologer, reumatologer, plastikkirurger samt lægevagten i Region Syddanmark. OneMed vandt nemlig udbuddet vedr. levering af produkter på positivlisten i Region Syddanmark. Aftalen gælder til og med juni 2023, og er allerede nu kommet godt fra start.

I det nye år venter også mange spændende tiltag vedr. produkter.
I øjeblikket arbejdes der internt på mange fronter for at blive klar til det nye direktiv om medicinsk udstyr (MDR) som træder i kraft pr. 1. maj 2020. Direktivet stiller skærpede krav til bl.a. mærkning af produkter, samt emballering. Kravene betyder bla. ændringer i antal stk. pr. forpakning for flere produkter. Vi informerer løbende om evt. ændringer i sortimentet.

Desuden udvikler vi kontinuerligt vores produktportefølje af bæredygtige alternativer til flere af de gængse dagligdagsprodukter. Det drejer sig primært om engangsartikler af papir og plast, som f.eks. automatbægre og lejepapir. Vores konsulenter vil løbende orientere om de nye produkter der bliver tilgængelige.

Vi glæder os til et fortsat godt og udviklende samarbejde med vores kunder i 2020.
 
Godt nytår!

Flere nyheder

exclamation

Du bruger en gammel browser. For at kunne bruge alle funktioner på vores hjemmeside anbefaler vi at opgradere. Vi understøtter Internet Explorer version 9 og nyere, Mozilla Firefox version 12 opad, samt Google Chrome og Apple Safari.