Velkommen til Søften

Hovedbygning i Søften, Kappa 3
Et byggeri, som vi alle har glædet os meget til at tage i brug.

OneMed A/S flytter længere nord-vest for Aarhus til Kappa 3 i Søften.

Vores nye domicil består af 4000 m2 lager, herunder 350 m2 renrum og 150 m2 depot til brandfarlige væsker. Fra lagerbygningen er der fem sluseporte til indgående og udgående trafik. Administrationsbygningen udgør 1300 m2 og fordeler sig over to plan. I forbindelse med opførelse af bygningen har vores mål været, at opføre en bygning hvor installationer og drift understøtter vores mål om at være en bæredygtig virksomhed. Bygningerne er blandt andet forsynet med hvidt klimavenligt tag, der reducerer udgifterne til nedkøling af lager og administrationslokaler. Det hvide tag er også med til at minimere den globale opvarmning, fordi det reflekterer meget mere af sollyset og ikke absorberer så meget af solens varme ved jordoverfladen. Derudover er der opsat solceller på taget, hvilket forventes at dække energiforbruget til driften af vores mange tekniske installationer.

Også inde i administrationen er der tænkt bæredygtigt, lige fra dørmåtter som er produceret af gamle fiskenet til kaffen i kaffeautomaterne, som er produceret med fokus på bedre miljø og vilkår for kaffefarmerne. Fra kantinen på bygningens 1. sal er der udgang til en stor og solrig terrasse, hvor medarbejdere kan nyde deres pauser. Udsigten bliver "Vild med Vilje", et frodigt og vildt faunaområde, hvor både insekter og plantearter kan stortrives.

Ny adresse pr. 17. maj 2021:
OneMed A/S
Kappa 3, Søften
8382 Hinnerup

Flere nyheder

exclamation

Du bruger en gammel browser. For at kunne bruge alle funktioner på vores hjemmeside anbefaler vi at opgradere. Vi understøtter Internet Explorer version 9 og nyere, Mozilla Firefox version 12 opad, samt Google Chrome og Apple Safari.